"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

AGRI SZERVIZ Kft.

+36 20 364 5348
janos.szollinger@agriszerviz.hu
www.agriszerviz.hu
https://www.facebook.com/AGRI-Szerviz-Kft-727353050804372

„SKY MAXIDRILL NAGYSEBESSÉGŰ MULCSVETŐGÉP

A SKY MaxiDrill nagy sebességű mulcsvetőgépet lehet használni direkt- vagy hagyományos vetésre is (forgatás nélküli alapművelés vagy szántás után). A MaxiDrill legfontosabb jellemzője a tárcsasor és a vetőegységek közötti nagy távolság, így kevésbé hajlamos az eltömődésre. A művelőeszköz sorokközötti nagy szabad tér lehetővé teszi, hogy képes legyen a munkavégzésre nedves, tapadós talajban, valamint egyenetlenebb talajfelszínen is. Így amikor nedvesebb talajállapot esetén több versenytárs gépét az eltömődés veszélye miatt nem tudják használni és már a géptárolóba rakták a vetőgépüket, Ön még akkor is tud dolgozni a Sky MaxiDrill-lel.

A nagyméretű szállítókerekeknek köszönhetően gyors és egyszerű a közúti közlekedés a telephely és a táblák között, valamint biztonságos közlekedést biztosít a gépkezelő számára. A különálló szállítókerekek előnye, hogy a tömörítőkerekek nem kopnak el a közúton, azokat csak vetés közben használjuk, csökkentve elhasználódásukat.

A MaxiDrill elérhető 3 m, 4 m, 6 m és 9 méter széles kivitelben. A szállítási szélesség nem haladja meg a 3 m-t. A nagyobb munkaszélességű vetőgépeink felcsukható változatban állnak rendelkezésre. A hosszanti magtartály kérhető osztott kivitelben, 40 - 60 % vagy 45 - 55 % arányban a mag és a műtrágya egyidejű kijuttatásához.

A kisebb gépek magtartálya 2900 liter térfogatú, míg a nagyobb gépek 4000 literes magtartállyal rendelkeznek, ezen kívül lehetőség van még a PRO kivitelben egy különálló, 120 literes mikrogranulátum tartállyal is felszerelni a gépet, ami szintén a vetéssel egyidőben tudja kijuttatni a talajfertőtlenítőt.” Egyszerű a leforgatás, gyorsan beállítható a kijuttatni kívánt mag és műtrágya mennyiség. A monitor magyar nyelvű szoftvere segíti a gépkezelő munkáját.

Az elmúlt években Magyarországon a CASE IH gépek forgalmazói hálózatának többszöri változása 2017 elején újabb nem várt fordulatot vett. Többen az eladók közül nem fordítanak kellő figyelmet, az általuk korábban eladott gépek megfelelő utógondozására, a szerviz- és alkatrészellátásra.

Az elmúlt években szerzett tudásunk kamatoztatása hívta életre az AGRI SZERVIZ Kft. –t. A a cseh és a szlovák piacon hosszú évek során szerzett tapasztalatok alapján az anyacégnél világossá vált, hogy a pénzügyileg rendezett, stabil háttér mellett elengedhetetlen egy tapasztalt, valamint utolérhető, felkészült csapat. Az AGRI SZERVIZ Kft. a cseh tulajdonú Agrofert cégcsoport tagjaként alakult meg 2017 tavaszán.

Az Agrofert cégcsoport ismertebb hazai érdekeltségei:

- IKR Agrár Kft.
- Agrotec Magyarország Kft.
- Ceres Sütőipari ZRT.
- NT Élelmiszertermelő és Kereskedelmi Kft.

A testvérvállalatok között van az AGRI CS a.s., mely a CASE IH és a Steyr mezőgazdasági gépek importőre Csehországban, valamint az AGRI CS Slovakia, ami pedig ugyanezen márkák importőre Szlovákiában. Ezekben az országokban ezt a két prémium márkát megillető stabil és kiszámítható háttérrel, profi szakember gárdával, gyors és korrekt kiszolgálással állnak évek óta a CASE IH és Steyr tulajdonosok rendelkezésére. A korrekt partnerkapcsolatoknak és az erős háttérnek köszönhetően kialakult a megfelelő vásárlói bizalom a márka és a forgalmazó iránt. Ezért ma már mindkét márka nagy népszerűségnek örvend. Célunk, hogy a másik két országhoz hasonlóan Magyarországon is minél több elégedett ügyfelünk legyen, akik a szerviz- és alkatrészellátás stabilitása miatt kapcsolatba lépnek velünk. Cégünk központi telephelye Nagyigmándon található.

Ez idáig kettő területi központot nyitottunk meg. Az egyiket Somogy megyében Kaposváron, a másikat Szabolcs - Szatmár - Bereg megyében Kocsordon. További két telephely megnyitását készítjük elő a következő félévben. Egyiket Fejér megyében, a másikat Békés megyében.

Műszaki szolgáltatásunk legfőképp a CNH (CASE IH és Steyr) termékeire irányul, de más gyártó gépeit is javítjuk és forgalmazzuk. Az általunk eladott gépek garanciális ügyintézését és szervizelését elvégezzük. Eseti és általánydíjas műszaki szolgáltatást végzünk a már meglévő erő- és munkagépekre is.

További információt Szabó Jenő szervizvezetőtől lehet kérni az alábbi elérhetőségen. (jeno.szabo@agriszerviz.hu, vagy 06 20 364 6163 telefonszámon)

Jelenleg 5 fő üzletkötőnk és 13 szerviztechnikusunk van. Szervizeseink létszáma a telephelyek nyitásával folyamatosan növekszik. Minden szervizautónk teljesen felszerszámozott, emellett kollégáink rendelkeznek a járművek légkondicionáló rendszerének feltöltéséhez, javításához szükséges speciális szerszámokkal. A CASE IH járművek elektronikus diagnosztikai vizsgálatához szükséges berendezéssel is rendelkezünk. Elektromos meghibásodások elhárításához specialista áll rendelkezésre.

Szervizanyagok azonnali elérhetősége raktárunkból, a készleten nem lévő alkatrészek gyors beszerzése anyacégünktől biztosított. Kenőanyagok közül az Akcela és Ambra termékek teljes választéka elérhető.

Bővebb információval Szilágyi István alkatrész beszerzési vezető szolgál az alábbi elérhetőségeken: (istvan.szilagyi@agriszerviz.hu vagy 06 20 239 0447 telefonszámon)


SKY MAXIDRILL NAGYSEBESSÉGŰ MULCSVETŐGÉP, AGRI SZERVIZ Kft.; álló

AGRI SZERVIZ Kft.

Elolvasom

SKY MAXIDRILL NAGYSEBESSÉGŰ MULCSVETŐGÉP, AGRI SZERVIZ Kft.; álló

Ezekre még szüksége lehet?!