"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Convoy Truck Shop

+36 70 503 1912
info@convoytruck.hu
http://www.convoy.hu
https://www.facebook.com/convoytruckshopbp/

Minden ami a kamionozáshoz kell, egy helyen!

Cégünk 1991-ben alakult Pécsen. Azóta nagykereskedésen kívül öt saját, közvetlenül értékesítő üzletünk és két webáruházunk nyílt. Boltjaink megtalálhatóak Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Győrben és Pécsen. Termékeink 90%-át közvetlenül importáljuk, Európa szinte minden országában van partnerünk, főként beszállítók, de akadnak szép számban vásárlók az országhatáron kívül is.

Főként kamion és teherautó felszerelések kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Az elmúlt néhány évben azonban egyre több megrendelésünk érkezik a mezőgazdasági szektorból is. Termékkínálatunk sokrétű. A professzionális rakományrögzítő eszközöktől a ledes munkalámpákon és a villogólámpákon át a modern kényelmi felszerelésekig mindent megtalálhat, amire teherszállítás, nemzetközi fuvarozás során szüksége lehet.

A legtöbb teherautó és kamion típushoz való tükör, lámpa vagy típusspecifikus kiegészítő elérhető boltjaink mindegyikében, vagy akár otthonról is kényelmesen megrendelheti a kívánt termékeket a www.convoy.hu weboldalon.

Összes termékünk megfelel a hatályos európai uniós előírásnak, legyen szó fényvisszaverő tábláról, lámpáról, elektronikus eszközről vagy rakomány rögzítő hevederről.

Agromash-2019
Bruttó 10.000.- Ft feletti vásárlásnál 500.- Ft kedvezmény

2019 január 23 és február 28-a között a convoy.hu webáruházban.


Minden ami a kamionozáshoz kell, egy helyen!

Convoy Truck Shop

Elolvasom

Minden ami a kamionozáshoz kell, egy helyen!

Ezekre még szüksége lehet?!