"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Fruitmarketing Kft.

2400 Dunaújváros, Magyar út 106/b
+36 20 422 7200
http://www.fruitmarketing.hu
https://www.facebook.com/Fruitmarketing-Kft-127692220671081/

Együk együtt újra népszerűvé a magyar gyümölcsöt!

Éttermi gyümölcs promóciós napok

A Fruitmarketing Kft korábban is valósított már meg termék promóciót éttermekben, de csak szétszórtan, alkalmi jelleggel. Ez a projekt a korábbi évek széttagoltságát tünteti el és előre tervezetten, állandó partnerekkel, jóval szélesebb körben és több embert elérve valósul meg.

Jelen projektünkben ehhez a gerincet a helyi – az adott termelőhöz közeli - partner éttermek jelentik. A projekt elsődleges célcsoportja az éttermeket látogató és ott fogyasztó személyek.

A gyümölcs promóciót 5 részben valósítjuk meg. Az éttermek mindig az adott 3 napos időszakokban kibővítik az étlapjukat az aktuális gyümölcsből készült ételekkel.

Elsőként a Meggyes Éttermi Napokra került sor június 7-8-9. - én, nagy sikerrel és remek visszajelzésekkel. Hasznos információkat szereztünk a sok visszajelzésből, melyeket a későbbiekben is fel tudtunk használni. Néhány hétre rá a sárgabarack promóció következett, szintén nagy sikerrel.

Korszerű, innovatív marketingelemeket alkalmazunk a projekt ismertségének növelése és a gyümölcsök piaci szerepének erősítése érdekében. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy honnan jut el a fogyasztókhoz a termék. Ma már, amiként a fogyasztók, úgy az éttermek is nagyra értékelik, ha a közvetlen környezetükből kerül hozzájuk a gyümölcs.

Ehhez alkalmazkodunk mi is: megkeressük az éttermekhez legközelebbi termelőket, hogy az Ő árujuk kerüljön a vendég asztalára.

- Tömösváry Máté - Ügyvezető -


Együk együtt újra népszérűvé a magyar gyümölcsöt! Fruitmarketing Kft.

Fruitmarketing Kft.

Elolvasom

Együk együtt újra népszérűvé a magyar gyümölcsöt! Fruitmarketing Kft.

Fruitmarketing Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!