"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Hanna Instruments Service Kft.

6726 Szeged, Alsókikötő sor 11.
06 62 541-034
sales@hih.hu
http://tapoldatozo.hu
https://www.facebook.com/pages/Hanna-Instruments-Service-Kft/461104690654002

Minden, ami pH- és EC-mérés vagy tápoldatozás

HI 98103 pH teszter cserélhető elektróddal

Néhány tekercs lakmuszpapír áráért már beszerezhető az egyik legjobb zsebteszter.

A HI 98103 Checker® segítségével gyors és pontos mérések végezhetők el a 0 és 14 pH közötti tartományban 0,01 pH‐s felbontással.

A nagyméretű kijelzőről könnyen leolvasható a mérési eredmény. A műszer kalibrálása kétpontos.

A pH‐elektród cserélhető. A cseréhez egyszerűen ki kell csavarni a régit, majd be kell csavarni az újat.

A HI 98103 gyors, pontos és könnyű. Az elem élettartama 3000 órányi működési időt biztosít.

HHI 98127 és HI 98128 Cseppálló pH teszterek cserélhető elektróddal

A HANNA Instruments® 1986-ban mutatta be a pHep® teszterek első verzióját, amely azonnal a pH mérések standard eszközévé vált. Azóta több mint egymillió darab talált gazdára. A gyakorlatilag elektronikus lakmuszpapír szerepét betöltő műszercsalád párosítja az egyszerű kezelhetőséget és az alacsony árat, valamint a mintavétel helyszínén végzett mérések lehetőségét anélkül, hogy komolyabb szakképzettségre lenne szükség.

A cseppálló műszerek jellemzői között megtalálható a kétsoros kijelző, az elem töltési állapotának kijelzése, a cserélhető pH elektród, a mérési stabilitás ellenőrzése, valamint az automatikus kikapcsolás és kalibrálás.

A tartozék szerszám segítségével az elektród egyszerűen be- és kiszerelhető az érintkezők sérülése nélkül. Ha az átvezető-szalag a használat során beszennyeződött, akkor a frissítéshez egyszerűen ki kell húzni újabb 3 mm hosszú szalagot. A hőmérséklet‐érzékelő gyors méréseket biztosít, és, mivel közel helyezkedik el a pH-elektródhoz, garantálja a hőmérséklet-kompenzált mérések pontosságát.

HI 98304 EC-teszter

A megbízható, zsebben is hordható műszer a vezetőképesség (EC) pontos mérésére szolgál.

Az újratervezett teszter számos újítással rendelkezik. A burkolat nagyobb szilárdságú, könnyebb kézben tartani, és a nagyméretű kijelző elősegíti a mért értékek leolvasását. A grafit-érzékelők növelik a mérések megismételhetőségét, mivel nem oxidálódnak. A burkolat kiengedi a bennrekedt buborékokat, a hőmérséklet-érzékelő elhelyezése pedig rövidebb válaszidőt biztosít.

A műszer kalibrálása egyszerűen elvégezhető. Merítsük az elektród hegyét a megfelelő kalibráló-oldatba, majd a műszer oldalán található beállítócsavar segítségével állítsuk be a megfelelő értéket.

HI 83225 Fotométer a tápoldatok elemzéséhez

A tápoldat-elemzésre tervezett műszer az ammónia-, a foszfor-, a kalcium-, a kálium-, a magnézium-, a nitrát- és a szulfáttartalom mérését teszi lehetővé. A pontosság érdekében az ammónia, a foszfor, a kálium és a nitrát három külön mérési tartományban vizsgálható.

A mérés a mintavétel után azonnal elvégezhető, nincs szükség hosszas várakozásra. A mikroprocesszornak k öszönhetően a műszer igen pontos. Kezelése egyszerű még a szakmailag képzetlen felhasználók számára is. A műszer USB kábel és a külön megvásárolható Windows® kompatibilis szoftver segítségével személyi számítógéppel is összekapcsolható.


TÁPOLDATOZÁS, pH mérés, EC mérés, tápoldatozás, Hanna Instruments Service Kft.; álló

Hanna Instruments Service Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!