"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

AGAPE- 2000 BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ és TANÁCSADÓ KFT.

Veszprém, Orgona u. 3.
+36 88 404 400
+36 30 246 5148
iroda1@agape2000.hu
www.agape2000.hu
https://www.facebook.com/agape2000.hu/

Biztosítási ügyeit intézze egy helyen!

Biztosítási tanácsadás:
Versengő biztosítók ajánlatainak összehasonlításával, szerződések szakszerű megkötésével és ügyvitelével, illetve a kárrendezés menedzselésével!

Miért éri meg mindenképpen mezőgazdasági biztosítást kötni?

Kár esetén a biztosítások mellett meglévő egyéb központi térítések nem elegendőek ahhoz, hogy egy gazdálkodó megfelelően kezelni tudja a tevékenységét fenyegető anyagi, technikai kockázatokat

Nem elhanyagolható érv, hogy a támogatott agrárbiztosítások díjainak 30 - 65 százaléka támogatásként visszaigényelhető.

Fontos, hogy a megfelelő mezőgazdasági biztosítások híján az egységes kárenyhítési alap csupán a megítélt kárenyhítő juttatás felét fizeti ki.

Külön figyelmet kell fordítani a szőlő- és gyümölcskultúrákra, mivel az értékesebb ültetvényekben sokkal nagyobb összegű károk keletkezhetnek, a biztosítás elhagyása tehát esetükben jóval magasabb kockázatot jelent.

A jégkármérséklő Rendszer (JÉGER) élesítését követően is szükség van a jégkárok biztosítására. Bár a szakszerűen üzemeltetett rendszer kétségtelenül jelentős károktól óvja majd meg a gazdálkodókat országszerte, az eddigi tapasztalatok szerint teljes védelmet nem nyújt. A tavaly jégkárra kifizetett 8,6 milliárd forintnyi kártérítésből 2,7 milliárd forintot Baranya, Somogy és Tolna megyékben fizették ki – abban a három megyében, ahol a rendszer kísérleti üzemeltetése immár évek óta zajlik.

A rendelkezésre álló számtalan konstrukció közül az ezzel foglalkozó szakembernek is komoly feladatot jelent az optimális kombináció kiválasztása (legyen megfelelő a fedezet, de ne fizessünk felesleges biztosítási elemeket sem).

Miért célszerű az Agape 2000 Kft. segítségét venni igénybe agrárbiztosítás megkötésére?

- Mert több évtizedes szakmai tapasztalata garancia a minőségi tanácsadásra

- Mert nemcsak az adott szántóföldi, szőlő és gyümölcs biztosítások kiválasztásában és megkötésében nyújt segítséget, hanem termelői számára segíti jogos káraiknak érvényesítését, illetve annak számlájukon történő jóváírását

- Mert a hazánkban működő mezőgazdasági biztosítást művelő biztosítók mindegyikével kiváló kapcsolattal rendelkezik

- Mert amióta támogatott növénybiztosítás létezik, azóta az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról, várható felhasználási és támogatási prognózisokról ez a társaság elismert szakértőként nyilatkozik az országos sajtóban

Biztosításra Önnek is szüksége van! AGAPE - 2000 Kft. Felkészült arra, hogy pontosan tájékoztassa Önt akár már ma, a lehetőségeiről!

Póczik András - AGAPE- 2000 Biztosítási
Alkusz és Tanácsadó Kft. -


JÉGKÁR, KÁRRENDEZÉS, BIZTOSÍTÁS, mezőgazdasági biztosítás, AGAPE- 2000 BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ és TANÁCSADÓ KFT.; álló

AGAPE- 2000 BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ és TANÁCSADÓ KFT.

Elolvasom

JÉGKÁR, KÁRRENDEZÉS, BIZTOSÍTÁS, mezőgazdasági biztosítás, 
			  AGAPE- 2000 BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ és TANÁCSADÓ KFT.; álló

Ezekre még szüksége lehet?!