"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

ECOMARK Kft.

9026 Győr, Zemplén utca 46.
+36 30 348 2052
+36 96 518 318
info@ecomark.hu
http://www.ecomark.hu
https://www.facebook.com/ecomark.kft/

Kompresszor, légszerszám, léghálózat, távfelügyelet, szűrők, szerviz. Megbízható, ipari kompesszorok Belgiumból és pneumatikus kéziszerszámok közvetlen, magyarországi hivatalos forgalmazótól, tapasztalt szervizháttérrel. Kompresszor ajándék pneumatikus zsírzóval! Csavarkompresszor vásárlás tartós bérletre is!

Kompresszorra mindenkinek szüksége van, de nem mindegy hogy milyenre!

A gépesített mezőgazdasági terményfeldolgozás, termékelőállítás és karbantartás nélkülözhetetlen hozzátartozója a sűrítettlevegő felhasználás mely korszerű kompresszorok nélkül manapság elképzelhetetlen.

A 145 éves Atlas Copco cégcsoport egyik Magyarországon is jelenlévő tagja a Mark Compressors, kompreszszorok és sűrített levegős berendezések gyártója elkötelezett a folyamatos fejlesztésben, magyarországi hivatalos képviseletét az Ecomark Kft. látja el.

A kompresszorokkal szemben támasztott követelmények folyamatosan nőnek, már nem elégséges, hogy egy berendezés jól, megbízhatóan működjön, ez alap követelmény. Minimálisra kell csökkenteni a termelésből kieső időt, optimalizálni kell a költségeket és az emberi beavatkozást.

Ezt teszi lehetővé az elmúlt években kifejlesztett és a Mark kompresszorokba alkalmazott ICONS (Intelligent Connectivity System) távfelügyelő rendszer. Az ICONS egy online alapú intelligens elektronikus rendszer, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a berendezés és a forgalmazó, valamint a felhasználó között.

A szakszerviz, Mark kompresszorok esetében az Ecomark Kft. folyamatosan követni tudja a kompresszor működését, üzemi paramétereit. Megelőzhetjük az esetleges problémák, üzemzavarok kialakulását, pontosan tudjuk szervezni a kötelező szervizek elvégzését, optimalizálni tudjuk a berendezés működését és így költséget takarítunk meg a felhasználónak.

A Righ Time online naplózási és havi adatokat küld e-mailben az üzemeltetőnek és a szakszerviznek.

Az Op Time felhasználók nyomon követhetik a sűrített levegő előállításának energia költségeit, a kiadott sűrített levegő mennyiségét, nyomását, a nyomásingadozásokat, a hőmérsékletet, lehetővé téve a fizikai paraméterek grafikus megjelenítését.

Okos telefonra SMSt vagy hangértesítést, riasztást küld az esetleges meghibásodások megelőzésére. Fedezze fel, hogyan lehet maximalizálni a termelési hatékonyságot és csökkenteni a költségeket!

A jövőt tekintve az ICONS rendszer a mezőgazdasági üzemekben is egyre nagyobb számban el fog terjedni, használatával csökkenthető lesz a szerviz, vagy egyéb problémák miatti üzemidő kiesés a termény feldolgozási szezonban is. Kiemelt partnerünk a CHH Műszaki Kft., ügyvezetője Horváth Zoltán, a következőket mondja:

CÉGÜNK a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT. mezőgazdasági és élelmiszeripari gépek és technológiák specialistája.  A dán Cimbria és JKF vállalatcsoportok hazai képviselete. Terményszárítókat és vetőmagüzemi berendezéseket forgalmazunk és telepítünk, illetve komplett beruházásokat bonyolítunk. Ezekhez a gépekhez legtöbbször szükség van sűrített levegőre, bizonyos munkafolyamatok pedig különösen tiszta és száraz levegőt igényelnek. Csavar kompreszszorok, levegőszárítók, szűrők beszerzésében hosszú évek óta partnerünk az Ecomark Kft. A kisebb, kompakt kompresszoroktól a nagyobb, üzemi berendezésekig minden megtalálható termékpalettájukon, és garantálni tudják a legszigorúbb követelményeknek is megfelelő levegő minőség előállítását. Az ICONS rendszerrel szerelt gépeknél a szerviz időpontok jobban tervezhetők, esetleges hiba esetén, azonnal értesítést küld a rendszer. A tőlük vásárolt gépek a hosszú évek alatt bizonyították, hogy érdemes volt az Ecomark Kft-t választani mind a minőség, a megbízhatóság és a szervizháttér tekintetében.

Karbantartási, szerelési munkák megkönnyítése és hatékonyságának növelése érdekében célszerű szerszámparkunkat pneumatikus kéziszerszámokkal kiegészíteni.

A saját kompresszorral ellátott kombájnok esetében egyszerű dolgunk van, csupán csatlakoztatunk egy pneumatikus zsírzót és már végezhetjük is a csapágyak mindennapos zsírzását akár kint a szántóföldön is.

Jó minőségű hosszú élettartamú pneumatikus ütve- csavarozók, légkulcsok nagyban megkönnyítik életünket. Gondoljunk egy beragadt csavar meglazítására vagy egy mezőgazdasági gép kerékcseréjére. Az Ecomark Kft. kínálatában erre is van megoldás, látogasson el webáruházunkba.

Magyar-Lángh Virág - az EKOMARK Kft. ügyvezetője


Megbízható, ipari kompesszorok 
					  Belgiumból és pneumatikus kéziszerszámok közvetlen, magyarországi hivatalos forgalmazótól, tapasztalt 
					  szervizháttérrel.

ECOMARK Kft.

Elolvasom

Megbízható, ipari kompesszorok 
					  Belgiumból és pneumatikus kéziszerszámok közvetlen, magyarországi hivatalos forgalmazótól, tapasztalt 
					  szervizháttérrel.
Megbízható, ipari kompesszorok 
					  Belgiumból és pneumatikus kéziszerszámok közvetlen, magyarországi hivatalos forgalmazótól, tapasztalt 
					  szervizháttérrel.

Ezekre még szüksége lehet?!