"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Európai tervezésű mezőgazdasági gumiabroncsok 5 év garanciával

Eurotrade M1 Truck Centrum
+36 34 55 66 42
info@eugumi.hu
www.eugumi.hu
https://www.facebook.com/eurotradekft/

Az Eurotrade Kft. a tehergépjármű, pótkocsi és azok alkatrészeinek forgalmazása mellett hosszú ideje foglalkozik teher-, mezőgazdasági- és nehézgépjármű gumiabroncs értékesítésével is. Ma a cég legnagyobb és legfontosabb gumiabroncs beszállítója a kínai SAILUN GROUP, amelynek kínálatában Sailun teherautó abroncsok, MAXAM mezőgazdasági és földmunkagép abroncsok találhatóak. A MAXAM márkáról, a tapasztalatokról kérdezzük Takács Tamás üzletágvezetőt.

Miért a MAXAM márkát választották a rendkívül széles távolkeleti kínálatból? Kérem, röviden mutassa be a Sailun Groupot. 2016-ban a gumiabroncs gyártók nagy európai seregszemléjén, Essenben találkoztunk a MAXAM csapatával és termékeivel.

A kiállított korszerű abroncsmintázatok meggyőzőek voltak, a cégcsoport szakmai múltja, stabil pénzügyi, és szakmai, háttere, minőségbiztosítási, kereskedelmi filozófiája, és a rugalmas ügyintézés a számunkra elvártakat kínálták. A MAXAM márka 1953 óta létezik Európában, történetük Olaszországból indult. Mára a Sailun cégcsoport már egy saját thaiföldi alapanyaggyár és kaucsukfa ültetvény termelésére támaszkodva 4 kínai és 2 vietnami gyár termel Sailun teher és MAXAM mezőgazdasági- és nehézgépjármű gumiabroncsokat.

A cégcsoport három kutatás-fejlesztési központot épített fel, Észak-Amerikában, Európában és Kínában, közvetlenül a felhasználók közelében. A Sailun Group forrásainak több, mint 30 %-át fordítja kutatásra és fejlesztésre.

Érdekesség továbbá, hogy anyavállalatuk (MESNAC) a világ első számú gumiabroncs-gyártó gépeinek a tervezője és gyártója azért alapította az első Sailun gyárat, hogy tesztelhesse a saját gépei által gyártott termékeket. Ez a cég a prémium gumiabroncsokat előállító gyáraknak is szállít.

A Sailun cégcsoport rövid idő alatt világszerte irigylésre méltó hírnevet szerzett, mint a kiváló minőségű, nagy értékű, gazdaságos gumiabroncsok gyártója és szállítója. Ennek a csapatnak kiváló terméke a MAXAM gumiabroncs 2011 óta.

A legmagasabb szintű minőségbiztosításnak is köszönhető, hogy a MAXAM 5 évig helytáll a gyártási hibából eredő meghibásodásokért. Ilyen hosszú garanciális időt csak a legnagyobbak biztosítanak.

Akinek megtetszett a márka és kipróbálná a terméket, hol és hogyan juthat hozzá a gumiabroncsokhoz?

Az Eurotrade Kft. M1-es autópálya 85-ös kijárójánál lévő telephelyünkön és az M0-ás autópálya 60-as kihajtójánál lévő kistarcsai telephelyen gumiabroncs szereléssel és értékesítéssel várjuk ügyfeleinket. A gumiabroncsok továbbá megrendelhetőek a www.eugumi.hu webáruházunkból akár egy napos szállítási határidővel.


MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCS, TEHERGÉPJÁRMŰ ALKATRÉSZ, PÓTKOCSI ALKATRÉSZ, Eurotrade M1 Truck Centrum; álló

Eurotrade M1 Truck Centrum

Elolvasom

MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCS, TEHERGÉPJÁRMŰ ALKATRÉSZ, PÓTKOCSI ALKATRÉSZ, Eurotrade M1 Truck Centrum; álló

Ezekre még szüksége lehet?!