Agrárkiállítások
Megtekintheti az országosan megrendezésre kerülő Agrárkiállítások éves naptárát
"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,
hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."
Húsérlelő
+36 20/935-0696
info@sheffie.hu
www.huserlelo.hu
https://www.facebook.com
Dry Aging – a húsérlelés művészete
A marhahúst érlelni kell. Az éréshez időre és megfelelő körülményekre van szükség.
A hagyományos száraz érleléses eljárás különlegesen porhanyóssá, ízében intenzívvé alakítja a húst.
Az érlelés során felszabaduló ízek és a fogyasztása keltette kulináris élvezet semmi mással nem vethető össze.
A hús állaga sem hasonlítható a megszokott húsokéhoz.
Nem csoda, hogy a szárazon érlelt marhahús az ínyencek világában a„húsok királya” néven vált híressé.