"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Húsérlelő

+36 20/935-0696
info@sheffie.hu
www.huserlelo.hu
https://www.facebook.com

Dry Aging – a húsérlelés művészete

A marhahúst érlelni kell. Az éréshez időre és megfelelő körülményekre van szükség. A hagyományos száraz érleléses eljárás különlegesen porhanyóssá, ízében intenzívvé alakítja a húst.

Az érlelés során felszabaduló ízek és a fogyasztása keltette kulináris élvezet semmi mással nem vethető össze. A hús állaga sem hasonlítható a megszokott húsokéhoz.

Nem csoda, hogy a szárazon érlelt marhahús az ínyencek világában a„húsok királya” néven vált híressé.


Dry Aging – a húsérlelés művészete

Húsérlelő

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!