"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Hydropool Hungária

Bemutatóterem: 1039 Budapest, Batthyány utca 28.
+36 30 645 7001
info@hydropool.hu
http://www.hydropool.hu
https://www.facebook.com/Hydropool/

A falusi turizmus és a wellness összekapcsolása versenyelőnyt biztosít – egy kiváló eszköz Vendégeink elégedettségének és szálláshelyünk vonzerejének növelésére

Szálláshelyünk fejlesztése, a megfelelő infrastruktúra kiépítése, és a többlet-szolgálatások mind-mind a vendégeink kényelmét és elégedettségét szolgálják. Mivel hazánkban a víz és a wellness kultúra egyre inkább a pihenéssel és a relaxációval összefonódó fogalmak, és szinte igénnyé vált a kikapcsolódásra vágyók számára, hogy a kiválasztott szálláshelyen valamilyen formában wellness szolgáltatás is elérhető legyen, ezért a versenyképesség növelésének érdekében elengedhetetlen, hogy ilyen lehetőségeket is biztosítsanak a szálláshelyek Vendégeiknek.

A wellness szolgáltatások iránti igény kielégítésének leggyorsabb módja, ha a vendégházunkba egy olyan úszó- vagy masszázsmedencét (jakuzzit) helyezünk el, amely ÁNTSZ jóváhagyással rendelkezik. Azonban a masszázs- és úszómedencék piaca már-már átláthatatlanul széles választékban kínál medencéket, ezért nagyon nehéz döntést hozni, hogy melyik is az a modell, amely a szálláshely és a Vendégek számára is minden szempontból megfelelő.

Mire is kell figyelnünk egy masszázsmedence vásárlásakor?

A Vendégek szempontjából fontos, hogy a masszázsmedence ergonomikus kialakítású, kényelmes, nagy lábtérrel rendelkező legyen. A jakuzzifúvókák süllyesztetten kerüljenek elhelyezésre, és ott, és csakis ott stimulálják az emberi testet, ahol az kényelmes és kellemes. Továbbá lényeges szempont a biztonság, nemcsak kívülről, de a belső térben is kell, hogy legyen a medencetestben kialakított biztonsági lépcső, hogy könnyedén megközelíthetőek legyenek a masszázsfotelek.

Olyan lehetőségek, mint a vízeséses fejpárnák állítható zuhataggal, vagy a szabályozható pezsgőfürdő, esetleg a ciklikus masszázsterápia, mely 8 ütemesen lüktető fúvókája váltakozó mintával zongorázik végig Vendégeik testén, szintén segítheti a választásunkat. Esetleg figyelhetünk arra, hogy aromaterápiás kiegészítő, ami álomillatokkal varázsolja el a fürdőzőt, vagy relaxációt segítő fényterápia is elérhető legyen a kiválasztott medence funkciói között.

A szálláshely üzemeltetőjének szempontjából jelentős tényezőket sem szabad kihagyni, ilyenek például a makulátlan vízminőség folyamatos fenntarthatósága, vagy a könnyű és gazdaságos karbantarthatóság lehetősége. A tökéletes vízminőség biztosítására, az olyan rendszerek, mint például a Hydropool Öntisztító Rendszere jelentős segítséget nyújthat, mivel a szabadalmaztatott, HydroClean keringető fúvókáknak, a felszíntisztító és előszűrőnek, a beépített medencefenék tisztítónak, az antimikrobiális filternek, az automata O³ fertőtlenítő rendszernek és a felhasznált professzionális vízkezelő adalékoknak a segítségével ez a rendszer a jakuzzi teljes víztömegének 100%-át tisztítja és szűri meg 15 percenként.

A választás során figyelembe kell venni azt is, hogy a medence beállítását és üzemeltetését, színes magyar nyelvű és egyszerűen kezelhető peremszerelt vezérlőegység biztosítsa, melynek beállításai lehetővé teszik, hogy a Vendégek könnyedén tudjanak a lehetőségek között navigálni, de csak a fő funkciókat érjék el, így például a medence víztisztítási programjaihoz már ne férjenek hozzá, és ne tudják azokat módosítani.

Kiemelt jelentősége van a megfelelő jakuzzi kiválasztásakor az üzemeltetés gazdaságossági szempontjainak is. Nem mindegy ugyanis, hogy egy megfelelően szigetelt, kanadai telekre tervezett, többszörös szigeteléssel ellátott medencét kell folyamatosan 36 – 38 fokon tartani, vagy egy kevésbé alaposan szigetelt medencét kell naphosszat fűteni. Hasonló gondokat okozhat a villanyszámlánál a vízpumpák üzemeltetése során felhasznált energia, ezért törekedjünk olyan medence választására, amelynek a vízpumpái a lehető legtakarékosabban működnek.

Végezetül pedig ne feledkezzünk meg a megfelelő forgalmazó kiválasztásáról sem! Senkit se vezessenek félre az óriási árkedvezményeket kínáló webáruházak, és a hangzatos reklámok. Mindenképpen győződjünk meg a medence minőségéről, keressük fel a forgalmazó bemutatótermét, tapogassuk, vizsgáljuk meg a medencét, és ha biztosított – márpedig a profi fogalmazók esetében ez is elvárás – akkor próbáljuk is ki a kiválasztott medencét.

Tehát, olyan medencét keressünk, amelynek a gyártója tapasztalt, a forgalmazója pedig több éve a piac szereplője, megfelelő referenciákat tud felmutatni, és megbízható garanciális és szerviz hátteret is biztosít folyamatos kiegészítő- és alkatrészellátással. Olyat, aki kimegy a telepítés helyszínére, felmérést végez és teljeskörű tanácsadással szolgál a választással és a későbbi üzemeltetéssel kapcsolatban. Azért, hogy az üzemeltetők és a Vendégek is maradéktalanul elégedettek legyenek.
Öntisztító masszázsmedence, Hydropool Hungária; álló

Hydropool Hungária

Elolvasom

Öntisztító masszázsmedence, Hydropool Hungária; álló
Öntisztító masszázsmedence, Hydropool Hungária; álló

Ezekre még szüksége lehet?!