"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Kertészkuckó – Az online gazdabolt

06 30 289 8585
info@kerteszkucko.hu
http://www.kerteszkucko.hu
https://www.facebook.com/Kerteszkucko

Kedves Érdeklődő!

Cégünk a Gordius Üzletház Kft. 1995-ben alapult azzal a céllal, hogy megfelelő minőségben, és elfogadható áron kínáljon a környező településeken élő gazdák, kertbarátok és egyéb kertészeti felhasználók számára eszközöket. 2000 év végén bekövetkezett családi tragédia miatt át kellett sok mindent gondolnunk, szerveznünk.

2013-ban cégünket új köntösbe bújtatva, létrehoztuk a "Kertészkuckó- Az Online Gazdabolt" elnevezéssel webáruházunkat, és azonos időben létrehoztuk facebook oldalunkat is.

Termékkínálatunk meghaladja a 4000 terméket és javarészt raktárkészletről történik a kiszállítás. Közvetlen importként a termékek árai kedvezőek, és a cseregarancia és egyéb probléma kezelése így gyorsan kivitelezhető. Széleskörű kínálatunkban megtalálható többféle metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, kovácsolt-, és lemez termékek mint például ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű, stb.

Borászati szaktermékeket szintén fogalmazunk: szüretelőkád, fonott üvegballon, demizson, borcsap, kénező dugó, parafadugók, borászati segédanyagokat (borkén, diófapác, kénlap, borélesztő, citromsav, stb.), mustfokoló, szeszfokoló, cefrefokoló, kézi és állványos dugózó, stb.

Kertépítők, kertgondozók figyelmébe ajánljuk a vakondhálót, agroszövetet, geotextilt vagy az árnyékolóhálót, továbbá szúnyogháló, műanyag kerítés, kertirács és drótkerítés, csirkeháló, ponthegesztett drótháló, agrofólia és fátyolfólia termékcsaládunk is kedvezhetnek Nekik.

A szőlészet, kertészet, virágkötők számára is kínálunk termékeket, mint például szőlőkötöző, szüretelő olló, gumicsizma, védőkesztyű, drótkötöző, papír kötöző, virágkaspó, virágtál, balkonláda, alátét, pázsitszegély, stb.

A nyári szezonra teljes locsolástechnika szortimentünk kínál megoldást, hiszen gyorscsatlakozó, locsolópisztoly, öntözőtalp és locsolótömlő választékunk széleskörű, locsoló lándzsa termékünkkel tisztán tartható a kocsifeljáró vagy akár a terasz is, de az autó lemosására is használhatjuk, míg pára kapu vagy más nevén frissítő szett termékünk a teraszon vagy a sátor, napernyő alatt biztosít akár 10 fokkal kellemesebb hőmérsékletet a vendégeknek, vagy a kertet egyedül élvezőknek egy hűsítő ital kiséretében.

A téli szezonra is megtalálható a kínálatban a szeneskanna, kazánlapát, piszkavas vagy hamukihúzó, de a hóeltakarításnál a többféle hólapát, vagy a szélvédő jégmentesítésére a jégkaparó lehet megoldás.

Ezen gondolatok kíséretében kívánunk Önnek kellemes időtöltést honlapunkon, és bízunk abban, hogy rendelésével hamar megtisztel bennünket.

Kertészkuckó csapata


metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű
							  Kertészkuckó – Az online gazdabolt; fekvo

Kertészkuckó – Az online gazdabolt

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!