"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Kertészkuckó – Az online gazdabolt

06 30 289 8585
info@kerteszkucko.hu
http://www.kerteszkucko.hu
https://www.facebook.com/Kerteszkucko

Széleskörű kínálatunkban megtalálható többféle metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, kovácsolt-, és lemez termékek mint például ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű, stb. Borászati szaktermékeket szintén fogalmazunk, például, szüretelőkád, fonott üvegballon, demizson, szüretelő puttony, borcsap, kénező dugó, kezelő anyagok, mustfokoló, szeszfokoló, cefrefokoló, de akár a párlatkészítés iránti érdeklődők is kedvükre böngészhetnek, hiszen termékeink között megtalálható a pálinkafőző is.

Kertépítők, kertgondozók figyelmébe ajánljuk az árnyékolóháló, szúnyogháló, műanyag kerítés, kertirács, és drótkerítés, csirkeháló, ponthegesztett drótháló, agrofólia, agroszövet, és fátyolfólia termékcsaládunkat.

A szőlészet, kertészet, virágkötők számára is kínálunk termékeket, mint például szőlőkötöző, parafadugó, szüretelő olló, gumicsizma, védőkesztyű, drótkötöző, papír kötöző, virágkaspó, virágtál, balkonláda, alátét, pázsitszegély, stb.

A nyári szezonra teljes locsolástechnika szortimentünk kínál megoldást, hiszen gyorscsatlakozó, locsolópisztoly, öntözőtalp és locsolótömlő választékunk széleskörű, locsoló lándzsa termékünkkel tisztán tartható a kocsifeljáró vagy akár a terasz is, de az autó lemosására is használhatjuk, míg pára kapu vagy más nevén frissítő szett termékünk a teraszon vagy a sátor, napernyő alatt biztosít akár 10 fokkal kellemesebb hőmérsékletet a vendégeknek, vagy a kertet egyedül élvezőknek egy hűsítő ital kiséretében.

A téli szezonra is megtalálható a kínálatban a szeneskanna, kazánlapát, piszkavas vagy hamukihúzó, de a hóeltakarításnál a többféle hólapát, vagy a szélvédő jégmentesítésére a jágkaparó lehet megoldás.


metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű
			  Kertészkuckó – Az online gazdabolt; fekvo

Kertészkuckó – Az online gazdabolt

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!