"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Koto Autóház Kaposvár

7400 Kaposvár, Dombóvári u. 9. - +36 82 529 530
8800 Nagykanizsa, Postakert u. 44. - +36 93 537 330
http://www.koto.hu
https://www.facebook.com/toyota.koto/

A Toyotával felelősen úton-útfélenA felelős gazdálkodók tudják, milyen védelmet igényel Földünk. A Toyota világelső autógyártóként már több mint húsz esztendeje dolgozik a Toyota Hybrid Synergy Drive technológiájának tökéletesítésén, gépjárműveinek a lehető legkisebb károsanyag-kibocsájtásán, mert célja a nulla emisszió!

Azonban a mai túlkínálati piac és információs dömping nehéz helyzet elé állítja azokat a gépjármű tulajdonosokat, akik új autót készülnek vásárolni. Egyre többen nem csak a pillanatnyi anyagi előnyöket helyezik előtérbe, hanem hosszútávra tervezve, racionálisan hozzák meg a lehetőségeiknek és az igényeiknek megfelelő döntést. Talán ezeknek a szempontoknak is köszönhető, hogy már milliók választják a Toyota hybrid modelljeit. Nem csak az elsőrangú vezetési élményt részesítik előnyben.

— Ügyfeleink értékelik a környezettudatosságot, a teret, az utánozhatatlan stílust és az osztályelső fenntartási költségeket. A Toyota hybrid modellekben nincs indítómotor, generátor, ékszíj, kuplung és kettőstömegű lendítőkerék. Háromszoros a fékbetét élettartama, és 10 év a garancia a nagyteljesítményű akkumulátorra.

Rendkívül gazdaságos üzemeltetését, kedvező fogyasztását egy korszerű villanymotor és egy benzinmotor együttműködésének köszönheti, amelyek három „kapcsolható” üzemmódból nyújtják a vezető igényeihez leginkább alkalmazkodó sebességet. A hagyományos autókhoz képest a hybrid hajtásláncban egyötöde az alkatrész, ami lényegesen kevesebb meghibásodást feltételez, ezért a hybrid gépjárművek szervizköltsége szintén kíméli a vállalkozás vagy a család költségvetését. Az új Toyota hybrid ára pedig egy hasonlóan felszerelt dízel autóéval is felveszi a versenyt — állítja Tóth László, a Koto Autóház ügyvezető tulajdonosa.

A Toyota hybridek népszerűsége töretlen. A C-HR sikeres bevezetésével magabiztosan indította a 2018-as évet. Különösen figyelemre méltó, hogy a Toyota RAV4 vásárlóinak több mint 90 százaléka ezzel a modellel váltott hybrid autóra. Az erős első féléves eredményhez a Yaris Hybrid, az Auris Hybrid és a C-HR Hybrid is hozzájárult, hiszen mindegyik modell rekordszintű értékesítéseket könyvelhetett el. Minél többen gondolkodnak és cselekednek környezettudatosan, gyermekeinknek annál tisztább jövője lesz!


TOYOTA RAV4 Hybrid, Koto Autóház Kaposvár; 2019 01.30

Koto Autóház Kaposvár

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!