"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Tavasztól őszig gyümölcsvásár szedd magad akciók!

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet
Kósa Imre mezőgazdasági mérnök
+36 30 894 0 894
imrekosa@btinternet.com

Dénes Ildikó családi gazdálkodó
+36 20 468 6978
denesildi@gmail.com

www.nagyvazsonyi-gyumolcs-kerteszet.com
https://www.facebook.com/nagyvazsonyigyumolcskerteszet/?hc_ref=ART8flyTqDfjrIQjF8QInAOFLXa2CEYq045xmBkBa4bpoww-D1ZVw5DiWV9ywxa7PqI

Kertészetünkben a bogyós gyümölcsökre helyezzük a hangsúlyt. Főként a málna és a szamóca termesztésével foglalkozunk.

A málnát finom illata, különleges zamata teszi ellenállhatatlanná. A lengyel bőtermő Polka és Polana fajtákkal dolgozunk. Július közepétől kezd teremni, és a csúcshozama augusztus közepére esik, ezután novemberig hozza gyümölcseit. Nagy bogyói vannak, 6,6 g átlagsúlyúak, és bokronként átlag 2,5 kg termést hoz.

A Nemzetközi Gyümölcs Fesztiválon Angliában 2006-ban első és második díjat nyert a Polka fajta a málnák közötti versenyben.

Az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb bogyós gyümölcsünk a szamóca.

Honeyone fajtájával jeleskedik kertészetünkben. Korai érésű, mézédes, aromás sötétpiros fényes és csillogó gyümölcsökkel hálálja meg a gondoskodást.

Nagyvázsonyban, közel 8 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatunk. Kertészetünk túllépve a „bio” szóhoz kapcsolódó negatív beidegződéseken, valódi tartalommal megtöltve, környezettudatos, természettel összhangban végzett gazdálkodást takar.


EPER SZEDD MAGAD, MÁLNA SZEDD MAGAD, Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet; ÁLLÓ

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!