"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Ózon Világ

06 23 445 060
info@mobiltechnology.hu
http://www.ozon1.hu
https://www.facebook.com

Vegyszer nélkül!

Hatásos harc a gabona kártevők ellen.
Ha az aratás már sikeresen befejeződött, a sikeres gabona hozam még nem biztosított!

A hónapokon keresztül silóban tárolt gabonára sok veszély leselkedik a különböző éhes rovarok által, melyek komoly veszteséget és kárt okozhatnak a raktározott terményekben. Az ózon a természetből előállítva, más típusú kórokozók mint penész, mycotoxinok és mikróbás fertőzések ellen is kitűnő segítséget nyújt a tárolt gabonában mellékhatás vagy változás nélkül.

Az ózon használata hatásos segítség a gazdálkodóknak

a kártevők hada ellen!
Több nemzetközi és hazai alkalmazás már bebizonyította, hogy a hagyományos gázkezelés vagy savbevonat helyett az ózon kiváló eredménnyel használható a gabona hosszú távú raktározásában.

Bogarak felelőssége a veszteségekben
Az apró bogarak elleni harc - mint a gabona zsizsik (gabona zsuzsok) vagy a molylepke – fontos és jelentős, miután az általuk okozott anyagi és munkaóra veszteség számottevő. A nemzetközi statisztika alapján az apró kártevők által okozott veszteség 9%-20% közötti, de sajnálatosan a 100% veszteség is előfordul. Az anyagi veszteségen túl a bogarak gabonában való jelenléte egészségünkre is veszélyes.

Hazai referenciák és laboratóriumi méréseredményekkel alátámasztva.


GABONA KÁRTEVŐ IRTÁS, ÓZON KEZELÉS, Ózon Világ; álló

Ózon Világ

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!