"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

PETKUS-Közép-Európa Kft.

2045 Törökbálint, Dulácska u. 1/c
Gergely Sándor, cégvezető: 06 30/299 2351 sandor.gergely@petkus.com
Porkoláb Gábor, értékesítés vezető: 06 30/2991524 gporkolab@petkus.de
http://www.petkus.hu
https://www.facebook.com

Innováció
Technológia
Mérnöki Szolgáltatás
Szerviz


PETKUS - a gazdaságos technológia!

A PETKUS – Közép-Európa Kft. és partnereinek hálózata széleskörű szolgáltatási palettát kínál a tervezési fázistól, a beépítéseken keresztül a beüzemelésig, valamint az utógondozást jelentő alkatrész- és szervízellátás biztosításában.

A beruházások tervezési és előkészítő fázisában saját tervező tevékenységet végző munkatárssal állunk partnereink rendelkezésére, hogy a legoptimálisabb megoldások kerüljenek megajánlásra, valamint minél megalapozottabb legyen a partneri elképzelés megvalósíthatósága és a pályázati megfelelőség teljes kiszolgálása!

A kulcsrakész kivitelezések elvégzésére több éves „PETKUS tapasztalattal” rendelkező cégekkel dolgozunk együtt és koordináljuk munkájukat az építész munkáktól, a gépészeti szerelésen át, a villamos és gázszerelési munkákig, hogy a beruházások optimális időintervallumban kiváló minőségben valósuljanak meg, melyek továbbra is jó referenciaként szolgálnak a PETKUS berendezések eddig méltán elismert hírnevének.

A PETKUS szárítók különböző mérettartományokban állnak rendelkezésre, de az aktuálisan megjelent pályázatnak megfelelően a kisebb 6-12 t/ó-s szárítási teljesítményű telepek a legnépszerűbbek az idei évben. A teljesítmény a pályázati kiírásnak megfelelően kukoricaszárításban 10% vízelvonással értendő.

Az előző években többségében a direkt fűtésű, hővisszaforgatásos (DDU típusjelű) berendezések valósultak eddig meg, melyeknél a szárító levegő felmelegítésére szőnyegégők szolgálnak. A felmelegedett hűtőlevegőt és a telítetlen meleg levegőt a hűtőzónában lévő visszaforgató ventilátor beszívja és a meleg levegőhöz hozzákeveri, így magasabb a hőenergia kihasználtsága, azaz a fűtőenergia felhasználás nagymértékben csökkenthető, így érhető el a 3,67 MJ/kgvíz mértékű fűtőenergia felhasználás. A PETKUS szárítók kiemelkedően alacsony villamos energiafelhasználását a légcsatornák, speciális kúpos kaszkádok, valamint szívott rendszerű axiálventillátorok biztosítják. A PETKUS szárítók 20-30%-kal kevesebb gázenergiát és akár 50%- kal kevesebb villamos energiát használnak fel, mint a korábbi típusok.

SZÁRÍTÓK, MEZŐGAZDASÁG, PETKUS-Közép-Európa Kft.
SZÁRÍTÓK, MEZŐGAZDASÁG, PETKUS-Közép-Európa Kft.
SZÁRÍTÓK, MEZŐGAZDASÁG, PETKUS-Közép-Európa Kft.
A pályázat lehetőséget ad megújuló fűtési technológiák támogatására is, melyben az indirekt fűtési változattal is valósítható meg szárító beruházás! Partnereink igényeit ezen a téren is ki tudjuk elégíteni és állunk partnereink rendelkezésére például faapríték tüzelésű kazán beépítésével is!

A szárító érintőképernyős kijelzéssel és PLC vezérléssel üzemel, de a teljes technológiai sor irányítása is PLC vezérléssel történik, amelynek fontos elemei a kiváló minőséget biztosító PETKUS elő- és utótisztítók, a különféle PETKUS anyagmozgatók, serlegesfelvonók, szállítószalagok, rédlerek, így a teljes beruházás egy gépgyártótól kerülhet beszállításra a pályázatnak megfelelően 10 t/ó-s teljesítmény-lépcsőkkel 60 t/ó-ig.

A PETKUS által gyártott tisztítókkal vélhetően minden gazda találkozhatott és számtalan helyen még mindig használják a 20-30 éves gépeket az országban, mely mutatja, azok minőségét, megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

A PETKUS ezen tulajdonságokat ma is szem előtt tartva magas minőséget képviselő univerzális tisztítók széles palettáját gyártja. A tisztítók sajátossága a PETKUS által kifejlesztett lehúzólánc, amely biztosítja a termény rostán történő ideális mozgását. Az elő- és utószelelés külön szabályozható, rosták széleskörűen választhatók a vevő által választott rostadiagrammnak megfelelően. Minden leválasztott anyag külön-külön leadási pontokon elkülöníthető, így a tört szem is külön gyűjthető.

A korábban többségében már pályázati úton megvalósult beruházások sok éves üzemelési tapasztalatából kijelenthetjük, hogy ezek a PETKUS technológiák kiváló referenciákat jelentenek és megállták a helyüket a hazai szárítási és terményfeldolgozási körülmények között, és megfelelnek a hazai pályázati és üzemeltetési követelményeknek.

A PETKUS technológia kiemelkedő környezetvédelmi és energiatakarékossági mutatókkal rendelkezik, melyet vevőink jó tapasztalatai is visszaigazolnak.

A PETKUS toronyszárító technológiák hazánkban egyértelműen piacvezetők és a Magyarországon létesült közel 150 szárító telep is igazolja a PETKUS kiváló minőségét.


SZÁRÍTÓK, MEZŐGAZDASÁG, PETKUS-Közép-Európa Kft.

PETKUS-Közép-Európa Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!