"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Sigillanda örökre megbélyegez...

Ecoffice Technology Kft.
1043 Bp. Csányi László utca 32.
+36 1 9000 520
info@sigillanda.hu
www.tojaspecset.hu
www.sigillanda.hu
http://www.facebook.com/sigillanda

Kézi tojásbélyegző

- gazdaságos, 15-20.000 lenyomásra elegendő tintát tartalmaz
- 70-90.000 lenyomásra elegendő a gumi élettartama
- rugalmas felület, nem sérül a tojás
- gyors, 30 db tojás 45 mp alatt jelölhető meg
- a bélyegző utánatölthető, a szöveglemez (gumi) pedig cserélhető
Tojás válogatógép - Válogatási sebesség 4000 tojás/órától

Cégünk 1993-ban alakult és az eltelt időszakban a magyar irodatechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 2013-ban új, bélyegző üzletágunk megalapításával saját fejlesztésű, egyedi termékeinkkel jelentünk meg a bélyegzőgyártás piacán is.

E tevékenységünk kezdetben csupán az irodai bélyegzők gyártására korlátozódott, azonban hamar, újabb kihívásokkal találtuk szembe magunkat: a bélyegzőgyártás során alkalmazott (ún. „flash”) technológia sokoldalúságának szélesebb körben történő ki/felhasználása. Újabb tervezések és fejlesztések következtek, melynek eredménye kézi tojásbélyegzőnk megalkotása. Büszkék vagyunk rá, hiszen amellett, hogy magyar gyártású, Magyarországon készülő termékről van szó, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek Európa szinten is egyedülállóvá teszik (pl. cserélhető alkatrészek; nincsenek mozgó alkatrészek és mégsem kell tintába mártogatni, stb.). Persze számunkra mindez semmit nem jelentene pozitív visszajelzések hiányában! Örömmel mondhatjuk el azt is, hogy egyre több termelő használja országszerte, sőt akadt már külföldi vásárlónk is! Az Ő segítségükkel alakítottuk ki a jelenlegi formát is, hogy a technológia mellett a használat is tökéletes legyen.

A kézi tojásbélyegzőt azért alkottuk meg, mert Magyarországon senki sem foglalkozott a kistermelőkkel, külföldi gyártók termékét forgalmazó cégektől vásárolhattak, több hetes várakozási idővel, megfelelő szervizháttér biztosítása nélkül. Így, egyrészt a termelők általi megkeresések, másrészt 25 éves szerviztapasztalatunk miatt vágtunk bele a jelölő- és válogatógépek szervizelésébe és kereskedelmébe.

- Markó Emese


KÉZI TOJÁSBÉLYEGZŐ, TOJÁS VÁLOGATÓGÉP, Sigillanda örökre megbélyegez...; álló

Sigillanda örökre megbélyegez...

Elolvasom

KÉZI TOJÁSBÉLYEGZŐ, TOJÁS VÁLOGATÓGÉP, Sigillanda örökre megbélyegez...; álló

Ezekre még szüksége lehet?!