"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

TSM Ceramic- A hőpajzs

1122 Budapest, Városmajor utca 43/C. fszt. 2.
+36 30 412 2274
info@tsmceramic.com
www.tsmceramic.com
https://www.facebook.com/tsmceramicinsulation

Űrkutatási melléktermék

Hővédelem a mezőgazdaságban

Talán első hallásra, kicsit különösnek, sőt akár megmosolyogtatónak is tűnik, ha valaki azt a kifejezést hallja, hogy „Hővédelem a mezőgazdaságban”, mivel úgy gondolhatja, a természetben nincs szükség hőszigetelésre, hővédelemre. Ha viszont belegondolunk kicsit mélyebben, rögtön rájövünk, hogy számtalan olyan terület van, amely igényel hővédelmet, akár a mezőgazdasági termelési ciklus folyamán, vagy a végtermékek tárolása során.

A teljesség igénye nélkül néhány példát említenénk, hol lehet hasznos a TSM Ceramic hővédő bevonat. Állattartó telepek nyári hővédelme, vagy téli hőszigetelése, friss zöldség-, gyümölcs tárolók téli-, nyári hővédelme, szállítása, tej tárolására szolgáló edények, tartályok, épületek hővédelme, borászati tartályok hőszigetelése, gomba sátrak meleg elleni védelme, és természetesen a hagyományos hőszigetelési feladatok, épületek- építmények általános hőszigetelése, víztartályok, vízvezetékek hőszigetelése stb. Külön emelnénk ki a mezőgazdasági munkagépek utasfülkéjének a hővédelmét, amely így tovább javíthatja a munkát végző közérzetét.

Mi, akik nem vagyunk szakértői a mezőgazdaságnak, természetesen nem ismerjük az összes folyamatot, mégis szinte kapásból fel tudtuk sorolni, persze a teljesség igénye nélkül, a fentiekben szereplő területeket. Ebből az következik, hogy azok, akik valóban szakemberek, sokkal szélesebb körben találhatnak olyan területeket, ahol szükség van hővédelemre, hőszigetelésre.

A TSM Ceramic cca. 1 mm vastagságban – független minősítőintézeti mérések alapján –, mintegy 15-20 cm vastagságú hagyományos hőszigetelő anyag energiamegtakarítására képes, úgy, hogy közben nem telepednek meg benne rovarok-, kártevők-, gombák-, baktériumok stb., tűzálló „A1” nem éghető besorolású, rugalmas, vízlepergető, páraáteresztő.

A TSM Ceramic hővédő/hőszigetelő bevonat, felhasználható épületek-, építmények hővédelmére/hőszigetelésére, míg a TSM Ceramic Pipe kifejezetten fémekre, műanyag felületekre optimalizált változat. A termék üzemi hőmérséklete – 60oC - + 260oC között mozog, ellenáll az időjárás viszontagságainak, magas a kopásállósága, rugalmas, sérülés esetén könnyen javítható. A kedvező tulajdonságainak köszönhetően, kiválóan alkalmazható a mezőgazdaságban is.

Rendelkezésükre állnak, cégünkkel együttműködő, független mérnökök, szakemberek, hogy az egyedi igényekre megtalálják és kidolgozzák a legmegfelelőbb megoldásokat.

www.tsmceramic.com; info@tsmceramic.com


HŐSZIGETELÉS, HŐVÉDELEM, TSM CERAMIC HŐVÉDŐ BEVONAT, TSM Ceramic- A hőpajzs

TSM Ceramic- A hőpajzs

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!