"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Xylem Water Solutions Kft.

2045 Törökbálint, Tópark u. 9.
+36 23/445-700
xylem.kft@xyleminc.com
http://www.xylem.hu
https://www.facebook.com/XylemHUN/

Az időjárás napjainkban egyre kiszámíthatatlanabb, nyaranta sorra dőlnek meg az újabb és újabb melegrekordok. A rekkenő hőségben nagyon fontos, hogy a termények hozzájussanak nélkülözhetetlen tápanyagukhoz, a vízhez.

A Lowara, a Xylem tisztavizes márkája merülőmotoros búvárszivattyúk széles választékával kínál professzionális vízellátási megoldásokat lakossági, közüzemi, ipari és öntözési alkalmazásokhoz egyaránt. A Xylem több mint 100 éves szivattyúgyártási tapasztalatával piacvezető az innovatív és energiahatékony megoldások fejlesztése terén.

A Lowara “e”-sorozatú kútszivattyúi ideális választás öntözési feladatokra. A 4”-12”-os szivattyúk 500m-es emelőmagasságig, akár 520m3/h vízáramot képesek biztosítani, melyek a kisebb családi gazdaságoktól a nagyobb ültetvényekig megoldják a területek vízellátását. A szivattyúk nagy teljesítményű, újratekercselhető motorjai egyszerűen szervizelhetők, és frekvenciaváltó használatával még energiatakarékosabban üzemeltethetők.

A Lowara e-sorozat szivattyúi:

4” e-GS
Az e-GS típus 4”-os kutakhoz tervezett berendezés. Kopásálló konstrukciója az úszó lapátokkal együtt megbirkózik akár 150g/m3 homoktartalommal is. A szivattyú rozsdamentes acélszerkezete nagy ellenállást biztosít a korrózióval szemben, így hosszú ideig képes megbízhatóan, folyamatosan magas teljesítménnyel üzemelni. Alkalmazási területek: vízellátás, öntözőrendszerek, nyomásfokozás, tűzoltás, szökőkutak.

5” Scuba
A Scuba, 5”-os, közvetlen hajtású többfokozatú búvárszivattyú, a folyadék által hűtött villanymotorral. A technopolimer lapátok és AISI 304 rozsdamentes acél diffúzorok kiváló teljesítményt, és maximális üzemi hatékonyságot nyújtanak. Alkalmazási területek: vízellátás elsődlegesen vízellátó tartályokból, 5”-os kutakból, permetező, öntöző rendszerek, nyomásfokozás, szökőkutak.

Z-sorozat 6-8-10-12” kivitelben
A Z-sorozat szivattyúi robusztus konstrukciójuknak és moduláris felépítésüknek köszönhetően egyszerre rendkívül strapabíró, mégis könnyen karbantartható berendezések. A DUPLEX változatban is elérhető szivattyúk még agresszív folyadékok esetén is ellenállnak a korróziónak, a dinamikus kopógyűrűk pedig minimálisra csökkentik a keringési veszteségeket. Alkalmazási területek: vízellátás kutakból, öntözőrendszerek, nyomásfokozás és vízelosztás nagyobb rendszerekből, talajvízszint szabályozás, árasztásos öntözés.

Fontos kiemelni, hogy a Xylem valamennyi kútszivattyúja megfelel az Európai Tanács vízszivattyúkra vonatkozó 2009/125/EC számú eco-design-ra vonatkozó rendeletének, ami garancia arra, hogy a berendezések a legmagasabb hatásfokra képesek alacsony energiafelhasználás mellett, így képesek az üzemeltetési költségeket alacsonyan tartani.
KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

Xylem Water Solutions Kft.

Elolvasom

KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

KÚTSZIVATTYÚ, LOWARA, Xylem Water Solutions Kft.; álló

Ezekre még szüksége lehet?!